hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Nudle Kon Loh  (2).JPGNudle Kon Loh  (1).JPG
    • Nudle Kon Loh  (2).JPG
    • Nudle Kon Loh  (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecí i vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme ho a přidáme všechny předepsané suroviny na marinádu. Vše důkladně promícháme a maso necháme v lednici 2 hodiny odležet. Jidášovo ucho necháme ve vodě 2 hodiny nabobtnat a potom ho uvaříme do měkka. 2 - Na oleji osmahneme česnek nakrájený na plátky, chilli nakrájené na menší kousky a krevety. Vše promícháme a krátce zasmahneme. Česnek nesmí zhnědnout. Potom přidáme houby nakrájené na menší kousky, špenátové listy chilli a sojovou omáčku, vše důkladně promícháme, podlijeme naběračkou drůbežího vývaru a dusíme na lehce staženém plameni 10 -12 minut. Mezitím ugrilujeme marinované maso. Pokud máte gril v troubě předehřejte ho na 210 stupňů, maso podlijte naběračkou drůbežího vývaru a grilujte maso z obou stran 15 minut. Na talíř nandejte nejprve uvařené nudle, následně směs z pánve a navrch položte kousky masa. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu











  • Ostatní














  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz