Postup
1 - Kuřecí i vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme ho a přidáme všechny předepsané suroviny na marinádu. Vše důkladně promícháme a maso necháme v lednici 2 hodiny odležet. Jidášovo ucho necháme ve vodě 2 hodiny nabobtnat a potom ho uvaříme do měkka. 2 - Na oleji osmahneme česnek nakrájený na plátky, chilli nakrájené na menší kousky a krevety. Vše promícháme a krátce zasmahneme. Česnek nesmí zhnědnout. Potom přidáme houby nakrájené na menší kousky, špenátové listy chilli a sojovou omáčku, vše důkladně promícháme, podlijeme naběračkou drůbežího vývaru a dusíme na lehce staženém plameni 10 -12 minut. Mezitím ugrilujeme marinované maso. Pokud máte gril v troubě předehřejte ho na 210 stupňů, maso podlijte naběračkou drůbežího vývaru a grilujte maso z obou stran 15 minut. Na talíř nandejte nejprve uvařené nudle, následně směs z pánve a navrch položte kousky masa. Dobrou chuť.