hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Nudle Kon Loh  (2).JPGNudle Kon Loh  (1).JPG
    • Nudle Kon Loh  (2).JPG
    • Nudle Kon Loh  (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecí i vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme ho a přidáme všechny předepsané suroviny na marinádu. Vše důkladně promícháme a maso necháme v lednici 2 hodiny odležet. Jidášovo ucho necháme ve vodě 2 hodiny nabobtnat a potom ho uvaříme do měkka. 2 - Na oleji osmahneme česnek nakrájený na plátky, chilli nakrájené na menší kousky a krevety. Vše promícháme a krátce zasmahneme. Česnek nesmí zhnědnout. Potom přidáme houby nakrájené na menší kousky, špenátové listy chilli a sojovou omáčku, vše důkladně promícháme, podlijeme naběračkou drůbežího vývaru a dusíme na lehce staženém plameni 10 -12 minut. Mezitím ugrilujeme marinované maso. Pokud máte gril v troubě předehřejte ho na 210 stupňů, maso podlijte naběračkou drůbežího vývaru a grilujte maso z obou stran 15 minut. Na talíř nandejte nejprve uvařené nudle, následně směs z pánve a navrch položte kousky masa. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu











  • Ostatní














  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz