hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    plněné kanalony s provensálskou vůní (1).JPGplněné kanalony s provensálskou vůní (2).JPG
    • plněné kanalony s provensálskou vůní (1).JPG
    • plněné kanalony s provensálskou vůní (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kanalony uvaříme ve slané vodě do poloměkka a prozatím je vyndáme na talíř a necháme odkapat. 2 - Cibuli v sekáčku namixujeme na kašičku a poté také žampiony. Maso osolíme, okořeníme a přidáme nasekanou cibuli a houby. Vše důkladně promícháme. Kanalony plníme směsí tak, že masovou směs vložíme do pytlíku na náplně jenom bez spodního zakončení a do každého kanalonu tak vtlačíme dostatek masové směsi. Kanalony vložíme do zapékacího pekáče vymazaného máslem a zakryjeme ho alobalem. Kanalony pečeme na 200 stupňů 25 - 30 minut. Na talíři posypte jednotlivé porce trochou strouhaného sýra. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz