hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    plněné kanalony s provensálskou vůní (1).JPGplněné kanalony s provensálskou vůní (2).JPG
    • plněné kanalony s provensálskou vůní (1).JPG
    • plněné kanalony s provensálskou vůní (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kanalony uvaříme ve slané vodě do poloměkka a prozatím je vyndáme na talíř a necháme odkapat. 2 - Cibuli v sekáčku namixujeme na kašičku a poté také žampiony. Maso osolíme, okořeníme a přidáme nasekanou cibuli a houby. Vše důkladně promícháme. Kanalony plníme směsí tak, že masovou směs vložíme do pytlíku na náplně jenom bez spodního zakončení a do každého kanalonu tak vtlačíme dostatek masové směsi. Kanalony vložíme do zapékacího pekáče vymazaného máslem a zakryjeme ho alobalem. Kanalony pečeme na 200 stupňů 25 - 30 minut. Na talíři posypte jednotlivé porce trochou strouhaného sýra. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz