hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pražskej kapustňák (8).JPGpražskej kapustňák (9).JPGpražskej kapustňák (2).JPG
    • pražskej kapustňák (8).JPG
    • pražskej kapustňák (9).JPG
    • pražskej kapustňák (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso promícháme s předepsanými surovinami a prozatím odložíme do lednice. Kapustové listy vaříme ve vodě dokud nezměknou. Rohlíky natrháme na kusy, vložíme do mísy a zalijeme mlékem. Měkké kapustové listy necháme vychladnout a odkapat. Poté je nameleme na jemno. Natrhané rohlíky vyndáme z mléka, vymačkáme je a přidáme k namleté kapustě. Potom nakrájíme cibuli na drobno, zpěníme ji na másle a přidáme ke kapustě. Přidáme všechny ostatní suroviny a celou směs důkladně promícháme. 2 - Zapékací pekáč vymažeme máslem. Polovinu kapustové směsi rozložíme na dno. Z mletého masa vytvoříme plát. Ideálně za pomoci pečícího papíru - maso vložíme mezi dva pečící papíry a válečkem vytvarujeme plát, který následně vložíme - vyklopíme na kapustovou směs. Na mleté maso rozetřeme druhou polovinu kapustové směsi. 3 - Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 40 minut. Potom sundáme alobal a dopečeme ještě 10 minut. Kapustňáček můžete podávat samotný nebo s ječnými kroupy. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kapustu












  • Na maso









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz