hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    sekaná pečeně s pikantní  (4).JPGsekaná pečeně s pikantní  (2).JPGsekaná pečeně s pikantní  (3).JPG
    • sekaná pečeně s pikantní  (4).JPG
    • sekaná pečeně s pikantní  (2).JPG
    • sekaná pečeně s pikantní  (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve v míse dobře promícháme všechny suroviny na maso s výjimkou strouhanky. Směs necháme odležet 2 hodiny v lednici. 2 - Odleženou směs vyndáme z lednice, přidáme strouhanku a vše opět důkladně promícháme. Na vál si položíme pečící papír a maso na něm rozválíme asi jako na závin. Plát by měl být silný cca 1 cm. Celý plát potřeme hořčicí, zkraje přibližně k půlce plátu posypeme maso na kostičky nakrájeným šunkovým salámem a po délce rozložíme na půlky nakrájená vejce natvrdo, přidáme okurky a mezi okurky a vejce přidáme hrášek. Za pomoci pečícího papíru vše opatrně zavineme a kde bude potřeba ho rukou scvakneme neboli zkrátka uzavřeme nerovnosti. 3 - Šišku vložíme do pekáče, maso podlijeme trochu vodou a pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 40 - 45 minut. Podávejte tuto výjimečnou lahůdku s brambory přelitými vypečeným sosíkem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso













  • Na nádivku









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz