Postup
1 - Mleté maso promícháme s předepsanými surovinami. 2 - Lilky omyjeme, nakrájíme na kostičky, promícháme se solí a necháme alespoň 1 hodinu odležet v lednici. Lilky potom osmahneme i se šťávou na oleji cca 2 minuty za občasného promíchání. Přidáme spařená,oloupaná a v sekáčku nasekaná rajčata, víno, všechno koření a na kostičky nakrájené brambory. Přidáme také kousky mletého masa, dle potřeby dolijeme vodu a dle chuti osolíme. Dusíme pod pokličkou za občasného promíchání dokud brambory nezměknou. Mezitím si v rýžovaru uvaříme rýži. Když jsou brambory měkké přidáme do směsi uvařenou rýži, trochu stáhneme plamen a povaříme ještě 3 minuty. Ihned podávejte. Velmi chutná dobrůtka. Dobrou chuť.