Postup
1 - Maso osolíme opepříme a přidáme všechno koření a dobře vše promícháme. Maso vkládáme po menších kouskách do rozpáleného oleje a maso osmahneme tak, aby se zatáhlo. Potom přidáme rajčatový protlak, přilijeme 100 ml vody a za občasného míchání aby se maso nepřipálilo dusíme pod pokličkou 30 minut. Během dušení dle potřeby přiléváme trochu vody. 2 - Lasagne vložíme do vroucí osolené vody a necháme přejít 3 minuty varem. Potom vložíme 3 ks lasagní na dno zapékacího pekáče a položíme na ně vrstvu masa, vrstvu na tenké plátky nakrájených žampionů a kolečka mozzarely. Vrstvu zakryjeme dalšími třemi lasagnemi a uděláme stejnou vrstvu. Nakonec vložíme poslední vrstvu lasagní na které zvrchu rozetřeme kečup a lehce je posypeme strouhaným sýrem. 3 - Lasagne zapékáme v troubě předehřáté na 210 stupňů 25 - 30 minut. Počet plátků lasagní záleží na velikosti zapékací mísy. Dobrou chuť.