hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bulharské čevapčiči (8).JPGBulharské čevapčiči (6).JPG
    • Bulharské čevapčiči (8).JPG
    • Bulharské čevapčiči (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Mnoho lidí to netuší, ale čevapčiči má svůj původ v bulharské kuchyni. Maso nejprve osolíme, dobře promícháme a necháme 4 - 5 hodin odležet v chladničce. Potom přidáme kmín, pepř, na drobno nakrájenou cibuli, 2 - 3 lžíce vody, opět vše dobře promícháme a necháme odležet v chladničce 3 hodiny. 2 - Pokud máte sporák s grilem, předehřejte jej na 190 stupňů. Šišky grilujeme na omaštěném roštu. Je možné je také vyskládat do zapékací mísy, lehce je podlít vodou a vložit pod gril. Šišky z vrchu potíráme rozpuštěným vepřovým sádlem a pečeme je cca 15 minut z každé strany. Podávejte s bramborem a na drobno nakrájenou cibulí. Brambory lehce polijte zachyceným výpekem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny








    Od: The Žrout


    Dlouho jsem si myslel, že čevapčiči je typicky české jídlo. A ono není...


    1


    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz