Postup
1 - Mnoho lidí to netuší, ale čevapčiči má svůj původ v bulharské kuchyni. Maso nejprve osolíme, dobře promícháme a necháme 4 - 5 hodin odležet v chladničce. Potom přidáme kmín, pepř, na drobno nakrájenou cibuli, 2 - 3 lžíce vody, opět vše dobře promícháme a necháme odležet v chladničce 3 hodiny. 2 - Pokud máte sporák s grilem, předehřejte jej na 190 stupňů. Šišky grilujeme na omaštěném roštu. Je možné je také vyskládat do zapékací mísy, lehce je podlít vodou a vložit pod gril. Šišky z vrchu potíráme rozpuštěným vepřovým sádlem a pečeme je cca 15 minut z každé strany. Podávejte s bramborem a na drobno nakrájenou cibulí. Brambory lehce polijte zachyceným výpekem. Dobrou chuť.
1