hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí na česneku (2).JPG
    • Hovězí na česneku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hovězí maso si nakrájíme na kostičky osolíme a vložíme do pekáče.Maso pak posypeme prolisovaným česnekem, podlijeme vodou a pečeme dokud nezměkne tedy 50-60 minut na 200 stupňů v přiklopeném pekáči.Mezitím si připravíme knedlíky a špenát. 2 - Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout a na struhadle nastrouháme. Na nastrouhané brambory nasypeme krupici, mouku, žloutek a sůl, v tomto pořadí. Pokud chceme mít knedlíky krásně žluté, přidáme 1/2 lžičky kurkumy. Vytvoříme těsto, rozdělíme ho na dva nebo čtyři válečky (dle velikosti hrnce) a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme 20 minut,vyndáme, nakrájíme a podáváme. 3 - Špenát si necháme rozmrazit, v hrnci na oleji osmahneme cibulku, přidáme špenát, mléko,osolíme a dusíme 10 minut. Asi 2 minuty před koncem přidáme prolisovaný česnek. A vše je hotovo, hezky naservírujeme, knedlíky pokapeme sosem a podáváme.Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso






  • Na špenát







  • Na bramborové knedlíky









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz