Postup
1 - Hovězí maso si nakrájíme na kostičky osolíme a vložíme do pekáče.Maso pak posypeme prolisovaným česnekem, podlijeme vodou a pečeme dokud nezměkne tedy 50-60 minut na 200 stupňů v přiklopeném pekáči.Mezitím si připravíme knedlíky a špenát. 2 - Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout a na struhadle nastrouháme. Na nastrouhané brambory nasypeme krupici, mouku, žloutek a sůl, v tomto pořadí. Pokud chceme mít knedlíky krásně žluté, přidáme 1/2 lžičky kurkumy. Vytvoříme těsto, rozdělíme ho na dva nebo čtyři válečky (dle velikosti hrnce) a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme 20 minut,vyndáme, nakrájíme a podáváme. 3 - Špenát si necháme rozmrazit, v hrnci na oleji osmahneme cibulku, přidáme špenát, mléko,osolíme a dusíme 10 minut. Asi 2 minuty před koncem přidáme prolisovaný česnek. A vše je hotovo, hezky naservírujeme, knedlíky pokapeme sosem a podáváme.Dobrou chuť.