hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí na česneku (2).JPG
    • Hovězí na česneku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hovězí maso si nakrájíme na kostičky osolíme a vložíme do pekáče.Maso pak posypeme prolisovaným česnekem, podlijeme vodou a pečeme dokud nezměkne tedy 50-60 minut na 200 stupňů v přiklopeném pekáči.Mezitím si připravíme knedlíky a špenát. 2 - Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout a na struhadle nastrouháme. Na nastrouhané brambory nasypeme krupici, mouku, žloutek a sůl, v tomto pořadí. Pokud chceme mít knedlíky krásně žluté, přidáme 1/2 lžičky kurkumy. Vytvoříme těsto, rozdělíme ho na dva nebo čtyři válečky (dle velikosti hrnce) a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme 20 minut,vyndáme, nakrájíme a podáváme. 3 - Špenát si necháme rozmrazit, v hrnci na oleji osmahneme cibulku, přidáme špenát, mléko,osolíme a dusíme 10 minut. Asi 2 minuty před koncem přidáme prolisovaný česnek. A vše je hotovo, hezky naservírujeme, knedlíky pokapeme sosem a podáváme.Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso






  • Na špenát







  • Na bramborové knedlíky









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz