hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí dušené na zelenině (1).JPG
    • Hovězí dušené na zelenině (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hovězí maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme obě nakrájené cibule, po chvíli pak přidáme na struhadle nakrájenou kořenovou zeleninu a osmahneme cca 3 -4 minuty. Pak přidáme plátky hovězího, opečeme ho po obou stranách, přidáme 1/2 litru vody a dusíme dokud maso nezměkne. 2 - Když je maso měkké vyndáme ho na talíř vydušenou zeleninu zaprášíme hladkou moukou, promícháme a zalijeme trochou vody a přivedeme k varu.Zeleninu pak v hrnci rozmixujeme, dosolíme, v případě potřeby dolijeme trochu vody.Vložíme zpět maso, krátce povaříme a je hotovo.Podávejte s rýží nebo bramborem.Mňam…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz