hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí dušené na zelenině (1).JPG
    • Hovězí dušené na zelenině (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hovězí maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme obě nakrájené cibule, po chvíli pak přidáme na struhadle nakrájenou kořenovou zeleninu a osmahneme cca 3 -4 minuty. Pak přidáme plátky hovězího, opečeme ho po obou stranách, přidáme 1/2 litru vody a dusíme dokud maso nezměkne. 2 - Když je maso měkké vyndáme ho na talíř vydušenou zeleninu zaprášíme hladkou moukou, promícháme a zalijeme trochou vody a přivedeme k varu.Zeleninu pak v hrnci rozmixujeme, dosolíme, v případě potřeby dolijeme trochu vody.Vložíme zpět maso, krátce povaříme a je hotovo.Podávejte s rýží nebo bramborem.Mňam…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz