hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slezské myslivecké řízky  (6).JPGSlezské myslivecké řízky  (4).JPGSlezské myslivecké řízky  (2).JPG
    • Slezské myslivecké řízky  (6).JPG
    • Slezské myslivecké řízky  (4).JPG
    • Slezské myslivecké řízky  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z válečku nakrájíme porce masa, které naklepeme, osolíme a protneme asi 1 cm širokou nudličkou anglické slaniny. Porce masa obalíme v mouce a na sádle osmahneme z obou stran aby se maso zatáhlo. V hrnci necháme na másle zpěnit cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájenou kořenovou zeleninu. Přidáme koření, vložíme osmahlé porce masa, zalijeme vývarem tak, aby se maso dusilo. Dusíme dle velikosti porcí na mírně staženém plameni. Čas dušení závisí na tom, jaké maso máme. 2 - Během dušení maso a zeleninu občas promíchávejte aby se nic nepřipálilo. Když je maso měkké, vyndáme ho na talíř, šťávu necháme vydusit, dokud není v hrnci cca 1 cm. Potom přidáme lžíci hladké mouky, dobře promícháme, 2 minuty povaříme a zalijeme vývarem z kostí. Vše rozmícháme metličkou a na staženém plameni povaříme 10 minut. 3 - Omáčku scedíme, přidáme nasekané kapary, víno, citronovou šťávu a upražený cukr. Vrátíme zpět porce masa a povaříme ještě 5 minut na mírně staženém plameni. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny





















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz