hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušené hovězí  (2).JPG
    • Dušené hovězí  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na dno hrnce poklademe slaninu. Na ní pokládáme maso nakrájené na plátky, naklepané a osolené. Navrch masa rozložíme na plátky nakrájenou slaninu. Navrstvíme na sebe na tenká kolečka nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na vrch nakrájenou petrželku a koření. Hrnec zakryjeme poklicí a povaříme přesně jak to je 5 minut. 2 - Přidáme na drobno nakrájená a oloupaná rajčata, přidáme víno, trochu horké vody a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 45 minut, dle velikosti porcí. 3 - Žampiony a klobásu nakrájíme na tenké látky a osmahneme na másle. Uvaříme si fazolky (mražené vložíme na 5 minut do vroucí vody). Fazolky a žampiony s klobásou přikládáme na talíř k masu. Podávejte s bramborem, vhodná je i dušená rýže. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny





















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz