hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušené hovězí  (2).JPG
    • Dušené hovězí  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na dno hrnce poklademe slaninu. Na ní pokládáme maso nakrájené na plátky, naklepané a osolené. Navrch masa rozložíme na plátky nakrájenou slaninu. Navrstvíme na sebe na tenká kolečka nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na vrch nakrájenou petrželku a koření. Hrnec zakryjeme poklicí a povaříme přesně jak to je 5 minut. 2 - Přidáme na drobno nakrájená a oloupaná rajčata, přidáme víno, trochu horké vody a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 45 minut, dle velikosti porcí. 3 - Žampiony a klobásu nakrájíme na tenké látky a osmahneme na másle. Uvaříme si fazolky (mražené vložíme na 5 minut do vroucí vody). Fazolky a žampiony s klobásou přikládáme na talíř k masu. Podávejte s bramborem, vhodná je i dušená rýže. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny





















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz