hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Telecí řízky s kaparovou omáčkou  (2).JPG
    • Telecí řízky s kaparovou omáčkou  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na másle s olejem je osmahneme. Porce vyndáme na talíř a zatím je necháme v troubě nahřáté na 50 stupňů. 2 - Výpek po osmažení zaprášíme hladkou moukou, promícháme metličkou a krátce zasmahneme. Potom přidáme vývar z kostí, znovu vše promícháme metličkou, přivedeme k varu a povaříme na staženém plameni 10 minut. V případě nutnosti dolijeme ještě trochu vývaru. Potom přidáme lžíci nasekaných kaprů, cukr, citronovou šťávu, promícháme, přidáme kysanou smetanu, znovu promícháme a necháme přejít 3 minuty varem. Podávejte s rýží nebo novými brambory. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz