hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušené hovězí plátky se zeleninou (1).JPGDušené hovězí plátky se zeleninou (2).JPG
    • Dušené hovězí plátky se zeleninou (1).JPG
    • Dušené hovězí plátky se zeleninou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky naklepeme osolíme a opepříme, po stranách trochu nařízneme a obalíme lehce v hladké mouce. Kořenovou zeleninu nakrájíme na tenká kolečka a krátce ji osmahneme na másle. Pak zeleninu zalijeme vodou tak aby se dusila, přidáme lžíci rajčatového protlaku, osolíme, přidáme lžičku cukru promícháme, přidáme plátky a dusíme dokud maso nezměkne. V případě potřeby přidejte trochu vody. Obvykle je maso měkké do 25 -30 minut, ale záleží…Pět minut pře koncem dušení přidáme víno a hrášek. Podávejte ideálně s rýží.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz