Postup
1 - Roštěnou nakrájíme na kostičky v míse smícháme s olejem a necháme ideálně přes noc v chladničce. 2 - Na sádle pak osmahneme kousky masa krátce tak, aby se maso zatáhlo a osolíme. Za občasného míchání povaříme 5 minut. Mezitím si připravíme směs z prolisovaného česneku, kmínu trochu soli a dvou lžic vody. Směs přidáme k masu promícháme a povaříme 3 minuty. Pak přidáme vývar z morkových kostí a dusíme 20 minut na mírně staženém plameni. 3 - Po 12 minutách přidáme na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou papriku. Povařte 3 minuty a přidejte na kostičky nakrájená rajčata a papričku jalapeňos nebo jednu chilli, povařte ještě 15 minut za občasného míchání na mírně staženém plameni. Podávejte s nahřátou tortillou. Dobrou chuť.