hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Valašský guláš (2).JPG
    • Valašský guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostičky nakrájené maso, které osolíme,opepříme a krátce osmahneme. Stáhneme plamen, přidáme papriku, pepř, nové koření, kmín a zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo, plamen zase pustíme naplno. Vše důkladně promícháme a vydusíme téměř na tuk. Pak maso zalijeme vývarem z morkové kosti a dusíme cca 15 minut, maso by již mělo být měkké. Pět minut před koncem dušení přidáme prolisovaný česnek a majoránku. 2 - V dalším hrnci osmahneme slaninu, přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony a kysané zelí se šťávou, promícháme a povaříme za občasného míchání 5 minut. Tuto směs přidejte do hotového guláše, promíchejte a již nevařte. Podávejte s chlebem. Dobrou valašskůů chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny



















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz