hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Valašský guláš (2).JPG
    • Valašský guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostičky nakrájené maso, které osolíme,opepříme a krátce osmahneme. Stáhneme plamen, přidáme papriku, pepř, nové koření, kmín a zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo, plamen zase pustíme naplno. Vše důkladně promícháme a vydusíme téměř na tuk. Pak maso zalijeme vývarem z morkové kosti a dusíme cca 15 minut, maso by již mělo být měkké. Pět minut před koncem dušení přidáme prolisovaný česnek a majoránku. 2 - V dalším hrnci osmahneme slaninu, přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony a kysané zelí se šťávou, promícháme a povaříme za občasného míchání 5 minut. Tuto směs přidejte do hotového guláše, promíchejte a již nevařte. Podávejte s chlebem. Dobrou valašskůů chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny



















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz