hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Cikánský hovězí guláš (1).JPGCikánský hovězí guláš (2).JPG
    • Cikánský hovězí guláš (1).JPG
    • Cikánský hovězí guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si přepravíme vývar z kostí. Pak na sádle osmahneme cibuli dokud nezesklovatí. Přidáme na kostičky nakrájené maso, mletou papriku promícháme a osmahneme cca 1 minutu,pak přidáme rajčatový protlak, znovu promícháme a krátce osmahneme a vývarem z kostí tak aby se maso dusilo. Obvykle stačí dusit maso 40 minut. Mícháme, aby se maso nepřipálilo. V polovině dušení přidáme na kostičky nakrájené brambory a dolijeme vývarem z kostí. Dusíme dalších 20 minut dokud brambory a maso nezměknou. 2-V dalším hrnci si na sádle krátce osmahneme slaninu, 1 minuta opět stačí. Přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, promícháme a osmahneme 2 minuty. Pak přidáme na kostičky nakrájenou okurku, na tenké proužky nakrájenou papriku, pokrájená rajčata a dusíme za občasného míchání 5 minut. Následně vše přidáme k masu důkladně promícháme a povaříme ještě 7 minut na staženém plameni. Podáváme s chlebem ale můžeme i s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz