hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Cikánský hovězí guláš (1).JPGCikánský hovězí guláš (2).JPG
    • Cikánský hovězí guláš (1).JPG
    • Cikánský hovězí guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si přepravíme vývar z kostí. Pak na sádle osmahneme cibuli dokud nezesklovatí. Přidáme na kostičky nakrájené maso, mletou papriku promícháme a osmahneme cca 1 minutu,pak přidáme rajčatový protlak, znovu promícháme a krátce osmahneme a vývarem z kostí tak aby se maso dusilo. Obvykle stačí dusit maso 40 minut. Mícháme, aby se maso nepřipálilo. V polovině dušení přidáme na kostičky nakrájené brambory a dolijeme vývarem z kostí. Dusíme dalších 20 minut dokud brambory a maso nezměknou. 2-V dalším hrnci si na sádle krátce osmahneme slaninu, 1 minuta opět stačí. Přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, promícháme a osmahneme 2 minuty. Pak přidáme na kostičky nakrájenou okurku, na tenké proužky nakrájenou papriku, pokrájená rajčata a dusíme za občasného míchání 5 minut. Následně vše přidáme k masu důkladně promícháme a povaříme ještě 7 minut na staženém plameni. Podáváme s chlebem ale můžeme i s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz