hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí na švestkách (2).JPGHovězí na švestkách (1).JPG
    • Hovězí na švestkách (2).JPG
    • Hovězí na švestkách (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si uvaříme sušené švestky, zalijeme je vodou , přivedeme k varu a 12 minut povaříme a vypneme plamen. Maso nakrájíme na plátky naklepeme, osolíme a po obou stranách osmahneme na oleji jenom tak aby se maso "zatáhlo". Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, protlak a papriku a vše zalijeme vodou tak aby se maso dusilo, občas promícháme a doléváme vývarem ze švestek. Dle druhu masa dusíme 20 - 25 minut. 2 - Asi 10 minut před koncem dušení vložíme do hrnce uvařené švestky. V malém hrnci smícháme lžíci cukru a 100 ml vody, promícháme a když se voda začne vyvařovat a trochu žloutnout -karamelizovat, přelijeme tento lehce karamelizovaný cukr k omáčce a povaříme na staženém plameni 7 minut. Podávejte s bramborem ááá mlaskáme!!! Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz