hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí na švestkách (2).JPGHovězí na švestkách (1).JPG
    • Hovězí na švestkách (2).JPG
    • Hovězí na švestkách (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si uvaříme sušené švestky, zalijeme je vodou , přivedeme k varu a 12 minut povaříme a vypneme plamen. Maso nakrájíme na plátky naklepeme, osolíme a po obou stranách osmahneme na oleji jenom tak aby se maso "zatáhlo". Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, protlak a papriku a vše zalijeme vodou tak aby se maso dusilo, občas promícháme a doléváme vývarem ze švestek. Dle druhu masa dusíme 20 - 25 minut. 2 - Asi 10 minut před koncem dušení vložíme do hrnce uvařené švestky. V malém hrnci smícháme lžíci cukru a 100 ml vody, promícháme a když se voda začne vyvařovat a trochu žloutnout -karamelizovat, přelijeme tento lehce karamelizovaný cukr k omáčce a povaříme na staženém plameni 7 minut. Podávejte s bramborem ááá mlaskáme!!! Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz