hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Volyňský guláš (2).JPG
    • Volyňský guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle osmahneme cibulku a přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme kmín a zalijeme vodou, tak aby se maso dusilo. Dusíme do měkka cca 40 minut, v průběhu dušení musíme maso občas promíchat a přilít dle potřeby trochu vody. Když je maso měkké vyndáme ho z hrnce a vývar vydusíme tak aby nám v hrnci zbylo cca 3 - 4 mm vývaru, ten zaprášíme moukou asi 1 - 2 minuty povaříme a zalijeme ho 350 ml vody a přidáme mletou papriku. Vše ještě rozmícháme metličkou a povaříme 10 minut. 2 - Na sádle si podusíme na kostičky nakrájené papriky, které po 10 minutách vaření vývaru do něj přidáme. Přidáme také na kostičky nakrájené brambory, majoránku, prolisovaný česnek, podlijeme znovu trochou vody aby se brambory měli v čem vařit a dusíme dokud brambory nezměknou. Nakonec přidáme na kolečka nakrájená rajčata, na kostičky nakrájené okurky, vrátíme maso zpět do hrnce, dle chuti dosolíme stáhneme trochu plamen a krátce 7 minut povaříme. Podávejte s čerstvým chlebem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz