Postup
1 - Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle osmahneme cibulku a přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme kmín a zalijeme vodou, tak aby se maso dusilo. Dusíme do měkka cca 40 minut, v průběhu dušení musíme maso občas promíchat a přilít dle potřeby trochu vody. Když je maso měkké vyndáme ho z hrnce a vývar vydusíme tak aby nám v hrnci zbylo cca 3 - 4 mm vývaru, ten zaprášíme moukou asi 1 - 2 minuty povaříme a zalijeme ho 350 ml vody a přidáme mletou papriku. Vše ještě rozmícháme metličkou a povaříme 10 minut. 2 - Na sádle si podusíme na kostičky nakrájené papriky, které po 10 minutách vaření vývaru do něj přidáme. Přidáme také na kostičky nakrájené brambory, majoránku, prolisovaný česnek, podlijeme znovu trochou vody aby se brambory měli v čem vařit a dusíme dokud brambory nezměknou. Nakonec přidáme na kolečka nakrájená rajčata, na kostičky nakrájené okurky, vrátíme maso zpět do hrnce, dle chuti dosolíme stáhneme trochu plamen a krátce 7 minut povaříme. Podávejte s čerstvým chlebem. Dobrou chuť.