Postup
1 - Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme 2 minutu z obou stran a vyndáme je na talíř. V případě potřeby přilijeme olej, přidáme cibulku a krátce ji osmahneme, pak přidáme na kostičky nakrájené okurky, promícháme a povaříme 2 minuty. Potom přidáme 2 lžíce hladké mouky, promícháme a vytvoříme tak jíšku, kterou znovu 2 minuty osmahneme. 2 - Vše zalijeme 200 ml vody a metličkou důkladně promícháme, přidáme mletou papriku, znovu důkladně promícháme, vložíme zpět roštěnky, dolijeme trochou vody tak aby se roštěnky dusily, přidáme lák z okurek, dochutíme solí a dusíme do měkka. Obvykle stačí 20 minut dušení a občasného míchání. Podáváme s rýží. Mňam. Dobrou chuť.