hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    labužnické hovězí plátky s kapustou (2).JPG
    • labužnické hovězí plátky s kapustou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky nejprve naklepeme, po stranách trochu nařízneme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Takto upravené plátky osmahneme krátce na másle po obou stranách, zalijeme trochou vody tak, aby se maso dusilo a dusíme dokud maso nezměknou případě potřeby podlijeme ještě trochou vody. Kapustu nakrájíme na nudličky, zalijeme vodou a až se voda začne vařit, dusíme kapustu 12 minut. Pak ji přecedíme a,ale vývar ještě nevyléváme. 2 - Okurky nakrájíme na kostičky,cibuli na drobno a smícháme se sleďovými filety, které rozmačkáme vidličkou. Když je maso měkké, vyndáme ho na talíř a do omáčky vložíme směs z okurek, cibule a sleďů. Zalijeme trochou vývaru z kapusty a 10 minut podusíme. Pak do omáčky dáme lžičku másla a hladké mouky, promícháme, minutku povaříme a přidáme kapustu, znovu promícháme a vrátíme maso zpět do omáčky. Dle chuti osolíme, přidáme trochu pepře a zalijeme trochou vývaru z kapusty tak, aby se vše dusilo. Dusíme 10 minut. Podávejte s rýží nebo bramborem. Dobrou lahodnou chuť. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz