hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    labužnické hovězí plátky s kapustou (2).JPG
    • labužnické hovězí plátky s kapustou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky nejprve naklepeme, po stranách trochu nařízneme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Takto upravené plátky osmahneme krátce na másle po obou stranách, zalijeme trochou vody tak, aby se maso dusilo a dusíme dokud maso nezměknou případě potřeby podlijeme ještě trochou vody. Kapustu nakrájíme na nudličky, zalijeme vodou a až se voda začne vařit, dusíme kapustu 12 minut. Pak ji přecedíme a,ale vývar ještě nevyléváme. 2 - Okurky nakrájíme na kostičky,cibuli na drobno a smícháme se sleďovými filety, které rozmačkáme vidličkou. Když je maso měkké, vyndáme ho na talíř a do omáčky vložíme směs z okurek, cibule a sleďů. Zalijeme trochou vývaru z kapusty a 10 minut podusíme. Pak do omáčky dáme lžičku másla a hladké mouky, promícháme, minutku povaříme a přidáme kapustu, znovu promícháme a vrátíme maso zpět do omáčky. Dle chuti osolíme, přidáme trochu pepře a zalijeme trochou vývaru z kapusty tak, aby se vše dusilo. Dusíme 10 minut. Podávejte s rýží nebo bramborem. Dobrou lahodnou chuť. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz