Postup
1 - Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle zpěníme na drobno nakrájené cibule a na tento základ vložíme nakrájené maso. Vše důkladně promícháme a povaříme dokud se maso nezatáhne. Potom přidáme sůl, mletou papriku, pepř, kečup a vše znovu promícháme. Maso podlijeme vodou tak, aby se vše dusilo. Dusíme dokud maso není téměř měkké. 2 - Když maso začne měknout přidáme na kostičky nakrájené brambory a na kostičky nakrájenou mrkev. Dle potřeby vše podlijeme a vaříme dokud brambory a mrkev nezměknou. Nakonec přidáme majoránku, dle chuti guláš dosolíme a necháme přejít varem ještě 3 minuty. Tip: pokud budete guláš podlévat vývarem z morkové kosti, chuť guláše bude výraznější. Dobrou chuť.