hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    btenecká hovězí paprička (1).JPGbtenecká hovězí paprička (2).JPG
    • btenecká hovězí paprička (1).JPG
    • btenecká hovězí paprička (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kližku nakrájíme na menší nudličky a plátky, jak se to povede, zkrátka ne na klasické gulášové kostky, kousky masa musí být menší. Maso poté osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo. Přidáme cibule nakrájené na drobno, promícháme s masem a povaříme dvě minuty. Poté přidáme v sekáčku na kaši nasekaná cherry rajčata, všechno koření. Vše důkladně promícháme, přilijeme trochu vody aby se maso dusilo a dle chuti omáčku osolíme. Dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké, dle potřeby doléváme vodu. 2 - Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku a na kostičky nakrájené chilli papričky a vaříme ještě 10 minut. Vypneme plamen, přidáme do omáčky kysanou smetanu a vše znovu důkladně promícháme. Ideální přílohou k této pochoutce je dušená rýže. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz