Postup
1 - Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle. Přidáme na kostičky nakrájené maso a za občasného promíchání povaříme maso dokud se nezatáhne. Potom maso osolíme a opepříme, přidáme v sekáčku na kaši nasekaná rajčata a trochu vývaru z kostí aby se maso dusilo. Následně přidáme protlak, promícháme, potom přidáme sladkou papriku a opět vše důkladně promícháme. Přivedeme vše k varu a dusíme maso pod pokličkou dokud není měkké. Dle potřeby podléváme guláš vývarem z kostí. Když je maso měkké přidáme prolisovaný česnek, dle chuti dosolíme a necháme guláš přejít ještě tři minuty varem a máme hotovo. Vynikající přílohou jsou ječné kroupy, které jsou plné vlákniny, bílkovin a dalších prospěšných látek. Dobrou chuť.