hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kapucínský guláš s krupicovými niky (1).JPGkapucínský guláš s krupicovými niky (3).JPGkrupicové noky.JPG
    • kapucínský guláš s krupicovými niky (1).JPG
    • kapucínský guláš s krupicovými niky (3).JPG
    • krupicové noky.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na sádle lehce zasmahneme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme všechno koření, prolisovaný stroužek česneku, protlak a toto vše zalijeme trochou vody nebo vývaru a vše důkladně promícháme. Potom přidáme maso nakrájené na menší kousky, osolíme jej a znovu vše promícháme. Přilijeme vývar nebo vodu tak, aby se vše dusilo. Dusíme dokud maso není měkké. 2 - Mezitím si připravíme noky. Dobře promícháme všechny předepsané suroviny, jen s mlékem buďte opatrní. Z těstíčka vytvořte noky, které vkládejte do vroucí osolené vody. Od posledního vloženého noku si nařiďte 10 minut. Hotové noky vyndejte na talíř, který zatím přikryjte. 3 - Když je maso měkké, na sádle povaříme cca 2 minuty na osminky nakrájené žampiony a vložíme je do omáčky, kterou dle chuti dosolíme. Dle potřeby opět dolijeme vývar nebo trochu vody a povaříme vše i se žampiony ještě 5 minut. Na talíři přelijte noky omáčkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na guláš














  • Na noky









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz