hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kapucínský guláš s krupicovými niky (1).JPGkapucínský guláš s krupicovými niky (3).JPGkrupicové noky.JPG
    • kapucínský guláš s krupicovými niky (1).JPG
    • kapucínský guláš s krupicovými niky (3).JPG
    • krupicové noky.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na sádle lehce zasmahneme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme všechno koření, prolisovaný stroužek česneku, protlak a toto vše zalijeme trochou vody nebo vývaru a vše důkladně promícháme. Potom přidáme maso nakrájené na menší kousky, osolíme jej a znovu vše promícháme. Přilijeme vývar nebo vodu tak, aby se vše dusilo. Dusíme dokud maso není měkké. 2 - Mezitím si připravíme noky. Dobře promícháme všechny předepsané suroviny, jen s mlékem buďte opatrní. Z těstíčka vytvořte noky, které vkládejte do vroucí osolené vody. Od posledního vloženého noku si nařiďte 10 minut. Hotové noky vyndejte na talíř, který zatím přikryjte. 3 - Když je maso měkké, na sádle povaříme cca 2 minuty na osminky nakrájené žampiony a vložíme je do omáčky, kterou dle chuti dosolíme. Dle potřeby opět dolijeme vývar nebo trochu vody a povaříme vše i se žampiony ještě 5 minut. Na talíři přelijte noky omáčkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na guláš














  • Na noky









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz