Postup
1 - Na sádle lehce zasmahneme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme všechno koření, prolisovaný stroužek česneku, protlak a toto vše zalijeme trochou vody nebo vývaru a vše důkladně promícháme. Potom přidáme maso nakrájené na menší kousky, osolíme jej a znovu vše promícháme. Přilijeme vývar nebo vodu tak, aby se vše dusilo. Dusíme dokud maso není měkké. 2 - Mezitím si připravíme noky. Dobře promícháme všechny předepsané suroviny, jen s mlékem buďte opatrní. Z těstíčka vytvořte noky, které vkládejte do vroucí osolené vody. Od posledního vloženého noku si nařiďte 10 minut. Hotové noky vyndejte na talíř, který zatím přikryjte. 3 - Když je maso měkké, na sádle povaříme cca 2 minuty na osminky nakrájené žampiony a vložíme je do omáčky, kterou dle chuti dosolíme. Dle potřeby opět dolijeme vývar nebo trochu vody a povaříme vše i se žampiony ještě 5 minut. Na talíři přelijte noky omáčkou. Dobrou chuť.