hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kostelecký guláš (2).JPG
    • Kostelecký guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme ho a krátce osmahneme a nakonec zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo. Dusíme dokud se voda téměř nevysmahne, necháme si v hrnci asi 0,5cm vydušeného vývaru. Ten zaprášíme moukou, promícháme, krátce osmahneme. Pak přidáme protlak, ocet, kmín, mletou papriku, zalijeme vodou, promícháme,dle chuti osolíme a dusíme maso do měkka.Dle potřeby dolijeme trochou vody. 2 - Před koncem dušení přidáme majoránku a ještě krátce povaříme. Na talíři podáváme s párkem u masa, s kolečky vejce uvařeného na tvrdo (vejce se vaří se 9 minut od doby kdy se voda začne vařit, po uvaření vejce ochladíme pod tekoucí studenou vodou), s rýží ozdobenou trochou feferonky nebo chilli papričky. Ideálně podávejte s paprikovým salátem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz