Postup
1 - Na sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme maso, osolíme ho a krátce osmahneme a nakonec zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo. Dusíme dokud se voda téměř nevysmahne, necháme si v hrnci asi 0,5cm vydušeného vývaru. Ten zaprášíme moukou, promícháme, krátce osmahneme. Pak přidáme protlak, ocet, kmín, mletou papriku, zalijeme vodou, promícháme,dle chuti osolíme a dusíme maso do měkka.Dle potřeby dolijeme trochou vody. 2 - Před koncem dušení přidáme majoránku a ještě krátce povaříme. Na talíři podáváme s párkem u masa, s kolečky vejce uvařeného na tvrdo (vejce se vaří se 9 minut od doby kdy se voda začne vařit, po uvaření vejce ochladíme pod tekoucí studenou vodou), s rýží ozdobenou trochou feferonky nebo chilli papričky. Ideálně podávejte s paprikovým salátem. Dobrou chuť.