hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hovězí filé v alobalu (1).JPGhovězí filé v alobalu (2).JPG
    • hovězí filé v alobalu (1).JPG
    • hovězí filé v alobalu (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky a potom na hranolky. Cibuli nastrouháme na kolečka. Cibuli zpěníme na oleji. Přidáme maso, promícháme ho s cibulí a povaříme dokud se nazatáhne. Následně přidáme houby nakrájené na čtvrtky, okurky na kostičky a rajčata nakrájená na kolečka. Vše osolíme, přidáme koření a směs dobře promícháme. Vypneme plamen. Na alobal naskládáme jednotlivé porce, alobal uzavřeme a vložíme do nezakrytého pekáče uzavřeným nahoru aby nevytekla šťáva. 2 - Maso pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 40 minut. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz