hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    HOVězí na houbách po valašsku (1).JPGHOVězí na houbách po valašsku (2).JPG
    • HOVězí na houbách po valašsku (1).JPG
    • HOVězí na houbách po valašsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Na tento základ vložíme maso a opečeme ho po obou stranách tak aby se zatáhlo. K masu nalijeme trochu vody, tak aby se maso dusilo. Hrnec přiklopíme pokličkou a vložíme ho do trouby předehřáté na 220 stupňů. Maso pečeme pod pokličkou 50 - 55 minut. Pokud použijme namáčené houby, necháme je namáčet alespoň hodinu předem. 2 - Upečené maso vyndáme na talíř a zakryjeme ho. K výpeku přilijeme 250 ml vody a v malém množství vody rozmícháme lžíci mouky. Vlijeme ji do omáčky a vše důkladně promícháme metličkou. přidáme sušené houby i s vodou, ve které se namáčeli a pokud používáme čerstvé, přidáme čerstvé houby nakrájené na menší kousky. Přivedeme vše k varu a povaříme 15 minut za občasného promíchání. Do hotové omáčky vrátíme zpět maso. Podávejte s dušenou rýží nebo bramborem. Na talíři přelijte porci hovězího omáčkou. Měli by jste ji mít dostatek. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz