hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    HOVězí na houbách po valašsku (1).JPGHOVězí na houbách po valašsku (2).JPG
    • HOVězí na houbách po valašsku (1).JPG
    • HOVězí na houbách po valašsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Na tento základ vložíme maso a opečeme ho po obou stranách tak aby se zatáhlo. K masu nalijeme trochu vody, tak aby se maso dusilo. Hrnec přiklopíme pokličkou a vložíme ho do trouby předehřáté na 220 stupňů. Maso pečeme pod pokličkou 50 - 55 minut. Pokud použijme namáčené houby, necháme je namáčet alespoň hodinu předem. 2 - Upečené maso vyndáme na talíř a zakryjeme ho. K výpeku přilijeme 250 ml vody a v malém množství vody rozmícháme lžíci mouky. Vlijeme ji do omáčky a vše důkladně promícháme metličkou. přidáme sušené houby i s vodou, ve které se namáčeli a pokud používáme čerstvé, přidáme čerstvé houby nakrájené na menší kousky. Přivedeme vše k varu a povaříme 15 minut za občasného promíchání. Do hotové omáčky vrátíme zpět maso. Podávejte s dušenou rýží nebo bramborem. Na talíři přelijte porci hovězího omáčkou. Měli by jste ji mít dostatek. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz