hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hovězí knížecí jachnije (2).JPGhovězí knížecí jachnije (3).JPG
    • hovězí knížecí jachnije (2).JPG
    • hovězí knížecí jachnije (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hovězí nakrájíme na plátky, potom na nudličky a nakonec na kostičky. V hrnci na malém množství oleje a vody povaříme 3 minuty na drobno nakrájenou cibuli. Do tohoto základu vložíme maso a vaříme dokud se maso nezatáhne. Potom přilijeme vývar nebo vodu tak aby se maso dusilo. Přidáme spařená oloupaná a nasekaná rajčata, mletou papriku,kuličky pepře, bobkové listy a vaříme dokud maso nezačne měknout. Dle potřeby doléváme vývar nebo vodu. 2 - Když začne maso měknout přidáme protlak, víno, celé stroužky česneku a dovaříme dokud maso není zcela měkké. Potom přidáme lžíci másla, na špalíčky nakrájené jarní cibulky, dobře vše promícháme a povaříme 5 minut pod pokličkou. Vhodnou přílohou je dušená rýže, brambory nebo kus-kus. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz