hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hovězí knížecí jachnije (2).JPGhovězí knížecí jachnije (3).JPG
    • hovězí knížecí jachnije (2).JPG
    • hovězí knížecí jachnije (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hovězí nakrájíme na plátky, potom na nudličky a nakonec na kostičky. V hrnci na malém množství oleje a vody povaříme 3 minuty na drobno nakrájenou cibuli. Do tohoto základu vložíme maso a vaříme dokud se maso nezatáhne. Potom přilijeme vývar nebo vodu tak aby se maso dusilo. Přidáme spařená oloupaná a nasekaná rajčata, mletou papriku,kuličky pepře, bobkové listy a vaříme dokud maso nezačne měknout. Dle potřeby doléváme vývar nebo vodu. 2 - Když začne maso měknout přidáme protlak, víno, celé stroužky česneku a dovaříme dokud maso není zcela měkké. Potom přidáme lžíci másla, na špalíčky nakrájené jarní cibulky, dobře vše promícháme a povaříme 5 minut pod pokličkou. Vhodnou přílohou je dušená rýže, brambory nebo kus-kus. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz