hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí sval na žampionech (1).JPGHovězí sval na žampionech (2).JPG
    • Hovězí sval na žampionech (1).JPG
    • Hovězí sval na žampionech (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso prošpikujeme kostičkami slaniny. Uděláme to tak, že maso nakrájíme na plátky silné alespoň 1 cm a do každého plátku uděláme nožem dirky a vložíme do nich cca 6 kostiček slaniny. Plátky pak nakrájíme na kostičky tak, aby v každé kostce masa byla jedna kostička slaniny. 2 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme zbytek slaniny nakrájené na kostičky a rozškvaříme ji. Potom na tento základ vložíme maso a vaříme ho z obou dokud se maso nezatáhne. Maso potom lehce zalijeme vodou tak, aby se dusilo a dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké. Dle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké omáčku dle chuti osolíme, přidáme na plátky nakrájené žampiony a povaříme dalších 5 minut. Do omáčky přidáme kysanou smetanou, necháme ji přejít na staženém plameni varem 3 minuty. Omáčku zjemníme citronovou šťávou, případně ji dle chuti dosolíme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz