hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí sval na žampionech (1).JPGHovězí sval na žampionech (2).JPG
    • Hovězí sval na žampionech (1).JPG
    • Hovězí sval na žampionech (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso prošpikujeme kostičkami slaniny. Uděláme to tak, že maso nakrájíme na plátky silné alespoň 1 cm a do každého plátku uděláme nožem dirky a vložíme do nich cca 6 kostiček slaniny. Plátky pak nakrájíme na kostičky tak, aby v každé kostce masa byla jedna kostička slaniny. 2 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme zbytek slaniny nakrájené na kostičky a rozškvaříme ji. Potom na tento základ vložíme maso a vaříme ho z obou dokud se maso nezatáhne. Maso potom lehce zalijeme vodou tak, aby se dusilo a dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké. Dle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké omáčku dle chuti osolíme, přidáme na plátky nakrájené žampiony a povaříme dalších 5 minut. Do omáčky přidáme kysanou smetanou, necháme ji přejít na staženém plameni varem 3 minuty. Omáčku zjemníme citronovou šťávou, případně ji dle chuti dosolíme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz