Postup
1 - Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme a zalijeme vodou a dusíme dokud maso není měkké. Dle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké výpek z masa nevydusíme jako v české kuchyni na guláš, ale necháme maso ve vlastní vyvařené šťávě. 2 - Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek. Přidáme na nudličky nakrájené papriky, dobře promícháme, přidáme všechno koření a za občasného promíchání povaříme 5 minut. Potom přidáme na drobno pokrájená rajčata, dle chuti osolíme a vaříme na mírně staženém plameni 5 minut. Přidáme olivy a rozinky a povaříme ještě 2 minuty. Směs vložíme k masu ve šťávě, dobře vše promícháme a pochoutka je hotová. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.