hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Australský hovězí rendlík (1).JPGAustralský hovězí rendlík (2).JPG
    • Australský hovězí rendlík (1).JPG
    • Australský hovězí rendlík (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, cibuli na drobno a řapík celeru na kostičky. Na oleji krátce zpěníme cibuli s nakrájeným řapíkem celeru. Na tento podklad vložíme maso a osmahneme hot ak, aby se zatáhlo. Potom přidáme mrkev nakrájenou na tenké plátky, přilijeme vývar z morkové kosti aby se maso dusilo a hrnec vložíme do trouby předehřáté na 220 stupňů. Pečeme pod pokličkou 1 hodinu. Potom přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony a worcestrovou omáčku a dobře vše promícháme. Pečeme ještě 30 minut při stejné teplotě. Jako příloha jsou vhodné brambory. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz