hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    krušnohorská kyselá pečeně hovězí (1).JPG
    • krušnohorská kyselá pečeně hovězí (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso lehce potřeme olejem, není třeba žádná olejová lázeň a osolíme. Cibuli nastrouháme na kroužky a mrkev na kolečka. Cibuli a mrkev promícháme s octem a vínem a v této marinádě necháme maso ideálně přes noc v lednici marinovat. Maso alespoň jednou otočte. 2 - Marinované maso osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo, přidáme všechnu marinádu a vložíme v zakrytém hrnci do trouby předehřáté na 220 stupňů. Maso pečeme dle velikosti masa 40 - 45 minut. Během pečení maso dvakrát přelijeme výpekem. Když je maso upečené vyndáme je na talíř a přikryjeme pokličkou. Do výpeku vložíme 3 lžíce kysané smetany a vše dobře promícháme. Dle potřeby (pokud máte málo výpeku) je možné omáčku naředit trochou vody. Dle chuti osolíme, vše dobře promícháme a necháme přejít varem 3 minuty. Maso nakrájejte na plátky a podávejte ideálně s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz