hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    krušnohorská kyselá pečeně hovězí (1).JPG
    • krušnohorská kyselá pečeně hovězí (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso lehce potřeme olejem, není třeba žádná olejová lázeň a osolíme. Cibuli nastrouháme na kroužky a mrkev na kolečka. Cibuli a mrkev promícháme s octem a vínem a v této marinádě necháme maso ideálně přes noc v lednici marinovat. Maso alespoň jednou otočte. 2 - Marinované maso osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo, přidáme všechnu marinádu a vložíme v zakrytém hrnci do trouby předehřáté na 220 stupňů. Maso pečeme dle velikosti masa 40 - 45 minut. Během pečení maso dvakrát přelijeme výpekem. Když je maso upečené vyndáme je na talíř a přikryjeme pokličkou. Do výpeku vložíme 3 lžíce kysané smetany a vše dobře promícháme. Dle potřeby (pokud máte málo výpeku) je možné omáčku naředit trochou vody. Dle chuti osolíme, vše dobře promícháme a necháme přejít varem 3 minuty. Maso nakrájejte na plátky a podávejte ideálně s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz