hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hovězí pop provensálsku_fr (3).JPGhovězí pop provensálsku_fr (5).JPG
    • hovězí pop provensálsku_fr (3).JPG
    • hovězí pop provensálsku_fr (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na širší nudle. Na oleji necháme zpěnit na drobno nakrájenou cibuli, přidáme spařená, oloupaná a v sekáčku nasekaná rajčata, nasekanou petrželku, česnek nakrájený na plátky, provensálské koření, vše dobře promícháme a přivedeme k varu. Když se omáčka začne vařit, přidáme maso, dle chuti sůl, pepř a špetku muškátového oříšku. Vše dobře promícháme, stáhneme trochu víc plamen a pod pokličkou dusíme dokud maso není měkké. Dle potřeby během dušení přilévejte vodu. Přibližně 10 minut před koncem dušení přidejte olivy. Podávejte s těstovinami typu špagety, makaróny nebo široké nudle. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz