hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hovězí pop provensálsku_fr (3).JPGhovězí pop provensálsku_fr (5).JPG
    • hovězí pop provensálsku_fr (3).JPG
    • hovězí pop provensálsku_fr (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na širší nudle. Na oleji necháme zpěnit na drobno nakrájenou cibuli, přidáme spařená, oloupaná a v sekáčku nasekaná rajčata, nasekanou petrželku, česnek nakrájený na plátky, provensálské koření, vše dobře promícháme a přivedeme k varu. Když se omáčka začne vařit, přidáme maso, dle chuti sůl, pepř a špetku muškátového oříšku. Vše dobře promícháme, stáhneme trochu víc plamen a pod pokličkou dusíme dokud maso není měkké. Dle potřeby během dušení přilévejte vodu. Přibližně 10 minut před koncem dušení přidejte olivy. Podávejte s těstovinami typu špagety, makaróny nebo široké nudle. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz