hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Karlovarský guláš (2).JPGKarlovarský guláš (1).JPG
    • Karlovarský guláš (2).JPG
    • Karlovarský guláš (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso očistíme od tučných blan, nakrájíme na kostky a na másle osmahneme a osolíme. Když se maso zatáhne zalijeme ho vývarem z kostí, přidáme mletou papriku, osolíme, dobře promícháme a dusíme dokud maso nezměkne. To trvá dle kvality masa různě, ale 40 minut ho určitě dusit budete. Proto občas vše promíchejte a přilévejte dle potřeby vývar. Po 25 minutách dušení doléváme vývar zředěný s matonkou. Omáčku nakonec zjemníme přidáním kysané smetany, lžíce másla dle chuti dosolíme. Podávejte s dušenou rýží ozdobenou cibulí nastrouhanou na kolečka. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz